Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Demens

Har du eller én af dine nære hukommelsesbesvær, svækkelse i opfattelsesevnen, besvær med dømmekraft, sprog eller ændring i følelsesliv og personlighed, kan det være en demenssygdom.

Det griber dybt ind i en families tilværelse, når et menneske rammes af hukommelsesbesvær. De forandringer der sker med en selv, eller det menneske man holder af, kan betyde drastiske ændringer i familieroller og hverdagsliv.

Det er muligt, at få nogle gode år både som dement og pårørende. Selv om der er nogle færdigheder, der ikke længere mestres, så er der stadig mange ressourcer. Måske skal tingene gøres på en anden måde, end de plejer.

Der er mulighed for at aftale et hjemmebesøg, eller et besøg på kontoret på Klinkby Bo- og Dagcenter, Klinkbyvænget 1, 7620 Lemvig eller et uformel snak pr. telefon.

Du kan kontakte dagcenterleder Susanne Sejbjerg eller demenskoordinator, sygeplejerske Jytte Rønn på telefon nr. 96 63 19 11 onsdage mellem kl. 8.00 og 9.00 eller pr. mail jytte.ronn@lemvig.dk

I tilfælde af ferie kan du ringe til Hybenhaven på telefon nr. 96 63 19 09.

Link til pjece om demenstilbud i Lemvig Kommune.

Lemvig Kommune har 3 boenheder for demente:
 

Kirsebærhaven
Klinkbyvænget 2
7620 Lemvig
Her er 8 boliger

Rosenhaven
Klinkbyvænget 3
7620 Lemvig
Her er der 8 plejeboliger

Hybenhaven
Klinkbyvænget 5
7673 Harboøre
Her er der 8 plejeboliger

 

Dagcenter for demente (Lynghaven)

Kontakt dagcenterleder Susanne Sejbjerg eller demensrådgiver Jytte Rønn på telefon 96 63 19 11 for at komme i betragtning til et dagtilbud.