Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Tante Andante på plejehjem

Med Tante Andantes Hus - KFUM og KFUK i Lemvig som mellemled mødes dagplejebørn og ældre til aktivitet og samvær, der giver alle smil på læben.

"Tante Andante på plejehjem" er et pilotprojekt, som afvikles i januar og februar 2017 på Klinkby Bo- og Dagcenter samt på Hav Fjord i Thyborøn. Tiltaget er et led i projekt "Godt Hverdagsliv", som er finansieret af værdighedsmilliarden. Pilotprojektet består af to dele:

  • "Generationsmøder med Tante Andante", hvor dagplejebørn sammen med beboere fra plejehjem får en fælles oplevelse med sang, musik og bevægelse. Generationsmøderne afsluttes med fælles frokost, inden den ældre og yngre generation kan tage hjem til et velfortjent middagshvil. De første generationsmøder blev afholdt i januar og gentages på begge lokationer i slutningen af februar.
  • "Sang, musik og bevægelse for skrøbelige ældre". To mindre forløb afprøves hos beboere med demens og foregår i beboernes stue. Der tages udgangspunkt i sang og musik, der glæder den enkelte.

Pilotprojektet "Tante Andante på plejehjem" vil blive evalueret, hvorefter muligheder for at fortsætte samt udvikle konceptet afklares.