Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Giv dit bud på fremtidens Lemvig Kommune

NB! Der er nu lukket for tilmelding til gruppeinterviews.

Vil du dele dine drømme om din kommunes fremtid med politikerne i Lemvig Kommune?  Så har du chancen lige nu. Politikerne i Lemvig Kommune inviterer interesserede borgere til at deltage i gruppeinterviews, hvor ønsker og drømme for fremtiden kan få frit spil.

Opsamling fra interviewene præsenteres for Kommunalbestyrelsen, som formulerer en vision, der vil sætte retningen for kommunens udvikling de kommende år.

 

Gruppeinterviews

Der søges deltagere til tre gruppeinterview med ca. 8 deltagere. Deltagere udvælges blandt alle interesserede ud fra kriterier, der sikrer bred repræsentation i forhold til geografi, alder, køn med mere. Minimumsalder for deltagelse er 15 år.

Gruppeinterviewene holdes den 4. og den 6. juni 2018 på Rådhuset i Lemvig. Du kan tilmelde dig som interesseret ved at udfylde skemaet nedenfor.

Sidste frist for at ansøge om at deltage er mandag den 28. maj. Deltagere får besked hurtigt muligt derefter.

 

Inge Hauch fra Fjaltring har allerede tilmeldt sig.
– Jeg vil gerne deltage, fordi jeg er optaget af, hvordan vi får nye folk til at flytte hertil og hvordan, vi tager imod vores turister, siger Inge Hauch, der er pensioneret socialrådgiver og selv tilflytter. 

 

Tilmelding – interesseret i at deltage i gruppeinterviews

Interviewene gennemføres mandag den 4. juni kl 10-11.30 og onsdag den 6. juni kl 16.30-18.00 og kl. 19.30-21.00. Er der et tidspunkt som passer dig bedre end andre, så kan du skrive det som en bemærkning nederst i tilmeldingen.