Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Det katastrofale måltid

Hvis verden oversvømmes eller jorden tørrer ud - hvad vil du så spise? Hvad kan du spise? Perspektiver på dette får du på Restaurant Luna ved arrangementet ”Det katastrofale måltid” søndag den 30. april i forlængelse af Grønne Dage.

Her fortæller mad-entreprenør Jakob Vinkler, hvilke udfordringer klimaforandringer og befolkningstilvæksten stiller os alle overfor, når vi skal lave mad.

Og kommer med gode bud på, hvad vi skal spise, og hvad vi nok kommer til at spise i fremtiden, for at være sikre på, at vi alle bliver mætte. Fremtidens menu byder på andre ingredienser end dem, vi er vant til i dag.

Vær sikker på det - og prøv nogle af dem på Restaurant Luna. Hvis vi er opfindesomme og passer godt på er der gode muligheder for, at vi i fremtiden spiser endnu sundere og mere klimarigtigt og bæredygtigt end i dag, er budskabet fra eksperter.

”Det katastrofale måltid” er et projekt under Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad og skabt i et samarbejde mellem Jakob Vinkler fra Smag i Ebeltoft, Fødevareorganisationen FOOD, Vestjyllands Højskole i Ringkøbing og nu tre spisesteder her på egnen, nemlig Restaurant Luna i Lemvig, Jyske Råvarer i Struer og Fish & Moore i Fjand.

Hvis du vil med den 30. april skal du tilmelde dig senest den 28. april til Restaurant Luna på tlf. 96 40 60 00 eller på mail: info@restaurantluna.dk

Arrangementet begynder klokken 13.00 og koster 165 kroner. Der er plads til 80 gæster.

Mere information om ”Det katastrofale måltid” findes her: http://www.aarhus2017.dk/da/kalender/the-catastrophic-meal/9312/

 

Vi fejrer grønne og bæredygtige klimaløsninger.