Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Giv en dag – og vis din Lemvig Kommune frem for en gæst

Lemvig Kommune har fået en ny hjemmeside: Velkommentilvestkysten.dk

Siden skal øge kendskabet til Lemvig Kommune og få flere til at bosætte sig. Siden er en matching-side, der gør det nemt for gæster og tilflyttere at møde lokale borgere, så de på egen krop og ved selvsyn kan se, hvor attraktiv og dejlig Lemvig Kommune er.

Vi ønsker at vise de stærke landsbysamfund, de gode børneforhold, de varierede fritidstilbud, de billige boliger og de smukke naturomgivelser.

Velkommentilvestkysten.dk inviterer gæster ind, så de møder det ægte Lemvig på gratis guidede ture, som lokale borgere står for.

Meld dig som guide

Velkommentilvestkysten.dk ønsker, at MANGE borgere med forskellig baggrund og synspunkter fra hele Lemvig Kommune melder sig til at give én dag af deres tid til at byde en måske kommende nabo, arbejdskammerat, fodboldtræner eller badmintonpartner på en tur rundt i kommunen og i deres dagligdag. 

Står vi sammen, vender vi udviklingen

Skriv til trine.holck.grundahl@lemvig.dk – og modtag koden, som giver dig adgang til at blive guide. Husk det kræver kun én dag af dit liv!

Klik ind på: Velkommentilvestkysten.dk og se vores flotte hjemmeside og bliv inspireret af de borgere, som allerede har tilmeldt sig som guider.

Bak op og bliv medlem af Velkommen til vestkystens facebookside. Del den gerne med dine venner og giv dem muligheden for at prøve en unik tur rundt i Lemvig-området