Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Ny event- og handelschef i Lemvig Kommune

Mai Lindgaard bliver ny event- og handelschef i Lemvig Kommune. Hun til træder 18. marts. Mai Lindgaard kender egnen og skal i sin nye stilling styrke og synliggøre event- og handelslivet i kommunen.

- Det er afgørende at styrke event- og handelslivet både for egnens borgere og gæster. For mig er det vigtigt, at der på en og samme gang gøres en aktiv indsats for begge parter både, når vi arrangerer events, og hvad angår handel, siger Mai Lindgaard og fortsætter:

- Borgere i Lemvig Kommuner er loyale over for deres handelsliv. De handler lokalt. Så de skal have en god service. Gæster, der kommer og besøger Lemvig Kommune, skal behandles netop som gæster. Dem skal vi gøre en ekstra indsats for med gode og spændende arrangementer.

Mai Lindgaard har erfaring inden for handel fra en tid som handels- og turistkoordinater i Struer. Siden har hun arbejdet med ledelse, administration og økonomistyring i stillinger som Centerleder for Kultur- og fritidscenter Midtpunktet i Thyholm og senest som direktør for Holstebro Golfklub.

Hun har gennem årene planlagt og gennemført en række større og mindre events på sine arbejdspladser og skaffet sig stor erfaring i at skabe samarbejde mellem forskellige grupper og institutioner.  

- Jeg ser det som et vigtigt mål at samle ildsjæle og frivillige med erhvervslivet og kommunen, så vi arbejder sammen frem mod fælles mål, siger hun.

Enighed

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag valget af Mai Lindgaard. I udvalget er der repræsentanter for kommunen, handlen og turismen.

- Vi har ansat en kvalificeret og erfaren event- og handelschef i Mai Lindgaard. Hun kan gøre Lemvig Kommune endnu mere attraktiv gennem spændende arrangementer og videreudvikle handelslivet, siger Louise Agerbo, chef for Direktionssekretariatet i Lemvig Kommune. Hun tillægger:

- Det er vigtigt at holde markedsføringen og aktivitetsniveauet højt og sikre, at nye events bakker op om og udvider det image, vi er kendt for her i kommunen. 

Samarbejde

Handelstandsforeningerne i Lemvig og Thyborøn glæder sig over, at det er lykkedes så hurtigt at finde en ny event- og handelschef.

- Jeg er sikker på, at vi i Mai Lindgaard har fundet den rette til at skabe et godt samarbejdsklima mellem handelslivet, turismen og kommunen, siger Palle Johansen, formand for Lemvig Handelsstandsforening.

Samme linje er Casper Øgendahl, formand for Thyborøn Handelsstandsforening, inde på.

- Jeg håber, vi med den nye event- og handelschef får flere og stærkere arrangementer, der kan forbedre markedsføringen af handels- og erhvervslivet i hele kommunen. Det er vigtigt, at vi løfter i fællesskab, så alle parter er med; handelsfolk, turismen, erhvervsfolk og kommunen, siger Caster Øgendahl.

Også turistforeningens formand, Per Skaaning, er tilfreds med, at der er ansat en ny event- og handelschef.

- Det er vigtigt, at vi synliggør Lemvig Kommune udadtil. Alle de mange attraktioner vi har og de aktiviteter, der sker her. Både over for de lokale, men bestemt også over for turisterne. Det er vigtigt at holde standarden og aktivitetsniveauet højt, siger han. 

Mai Lindgaard er 48 år, samboende, har fire børn og bor på Thyholm. Hun kommer fra en stilling som direktør for Holstebro Golfklub.