Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nye navne og titler på Lemvig Rådhus

I forbindelse med at Lena Birch, chef for Direktionssekretariat, går på pension 31. december 2018, sker en række ændringer i den kommunale organisation og persongalleri.

Louise Agerbo bliver ny chef for Direktionssekretariatet. Hun kommer fra en stilling som teamleder i kommunens økonomi og HR-afdeling. Louise er 39 år og har næsten 20 års erfaring fra forskellige stillinger i Lemvig Kommune.

Hun får en central rolle i kommunens administration, hvor hun skal samle og koordinere alle forslag til beslutninger i Kommunalbestyrelsen og Direktionen.

Louise Agerbo har læst HD og taget adskillige uddannelser inden for kommunal administration, blandt andre kommunomuddannelsen og projektlederuddannelsen

Turistchef Kristian Hansen får udvidet sine beføjelser og er fra 1. januar kommunikations- og turistchef. Han knyttes dermed nærmere til den kommunale forvaltning.

Kristian Hansen er 41 år og uddannet cand.scient.pol. Han kom til Lemvig Kommune i 2010 og blev ansat som kommunikationschef i 2014. I foråret 2017 blev han turistchef for Lemvig-Thyborøn Turistforening – en stilling, der delvist er finansieret af Lemvig Kommune.
Kristian Hansen vil sammen med den nuværende kommunikationsafdeling løfte kommunikation og markedsføring af Lemvig Kommune.

Hensigten er at tænke kommunikation, markedsføring og turismeindsatsen sammen.

Handels- og eventchef, Michael Vendelbo, fastansættes. Han er 40 år og har hidtil været projektansat under Lemvig Kommune for handelsstandsforeningerne i Lemvig og Thyborøn. Han er uddannet eventmanager og har desuden en handels- og en lederuddannelse.

Vedligeholdelse af kommunens administrationsbygninger flyttes fra Direktionssekretariatet til afdelingen for kommunale ejendomme  under Teknik og Miljø. Rådhusets pedeller flyttes til samme afdeling, hvor bygningskonstruktør Lars Sandholm bliver leder.

Alle ændringer træder i kraft 1. januar 2019.