Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Tryllekunstner og FN’s Verdensmål

Fredag den 14. december klokken 17.30 på Kirketorvet i Lemvig sætter tryllekunstneren Anders Møller fokus på FN’s 17 Verdensmål om bæredygtig udvikling. Med sine magiske evner tryller han verdensmålene frem og gør dem mere forståelige for os.

Bæredygtigt trylleri

Publikum kan glæde sig til et show fyldt med magi og humor. Anders Møller er en af Danmarks førende tryllekunstnere med mere end 10 års erfaring og flere hundrede shows for publikummer i alle aldre, TV-optrædener og seminarer for andre tryllekunstnere.

Han skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer. Han gør verdensmålene nærværende og hjælper alle til at finde ud af, hvordan vi hver især kan gøre os mere bæredygtige i hverdagen.

Den røde tråd gennem showet er FN’s 17 verdensmål. Efter showet holder Anders Møller trylleskole, hvor de første 100 børn og unge får et sæt af de flotte verdensmåls-tryllekort. Herefter lærer Anders børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med.

Tidligere har stjernekokken Jesper Vollmer været på besøg i Lemvig, hvor han gav gode råd og viste, hvordan hvert køkken i kommunen kan spare penge på madbudgettet i julemåneden.

Verdensmål

Lemvig Kommune gør i 2019 en aktiv indsat for at udbrede kendskabet til FN’s Verdensmål. Det sker gennem projektet Global Goals Tour, der er en turné rundt i Danmark med ekspertviden.

Turnéen kommer til Lemvig seks gange med ideer til, hvordan den enkelte borger, kommunen og virksomheder bliver mere bæredygtige og mindsker belastningen af miljøet.

De to arrangementer før jul er en forsmag for næste års arrangementer.

Lemvig Kommunes deltagelse i Global Goals Tour sker for at styrke kommunens grønne profil og indsatsen for en bæredygtig udvikling.

Arrangementerne ligger i forlængelse af Grønne Dage, der har været afholdt i kommunen de seneste tre år.

Lemvig Kommune har i årevis været en af landets førende kommuner i vindmølleenergi og brug af biogas og har dermed reduceret forbruget af fossile brændstoffer.

FAKTA:

Global Goals Tour er en del af kampagnen DANMARK FOR MÅLENE. Global Goals Tour er en turné på otte besøg i 48 byer med målet at udbrede viden om FN’s 17 verdensmål i løbet af 2019.

Med Global Goals Tour har DANMARK FOR MÅLENE ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

Global Goals Tour kickstartes med to mindre arrangementer op til jul i november og december. Hver af de 48 byer får besøg af to underholdende og aktuelle scenearrangementer af cirka en halv times varighed.

Læs mere her: https://www.ggt.world/