Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Grund-, Ejerbolig- og Andelsboligforeninger i Lemvig Kommune

Grundejerforeninger er en sammenslutning af grundejere inden for et afgrænset område, som varetager grundejernes interesser og indgår i dialog med kommunen i forhold til den overordnede udvikling af området.
Nogle foreninger har også en lang række opgaver i forhold til grundejerne, andre foreninger skal kun sørge for drift og vedligeholdelse af områdets veje og fungerer som vejlaug. Grundejerforeningens opgaver står beskrevet i foreningens vedtægter.

I mange områder for helårsbeboelse og sommerhuse i Lemvig Kommune har grundejere en tinglyst pligt til at være medlem af den lokale grundejerforening. Det kan f.eks. stå i den gældende lokalplan for området eller den oprindelige udstykningsdeklaration, som er tinglyst på ejendommen.

Send os kontaktoplysninger på nye formænd for grundejerforeningen

Vi ønsker at have opdaterede adresseoplysninger for de fungerende formænd for alle grundejerforeninger i kommunen. Formålet er, at vi kan kontakte formanden, f. eks. når der skal gennemføres høring af naboer m. fl. i forbindelse med ansøgninger om byggetilladelse og lignende.

Valg af ny formand for grundejerforeninger kan indberettes ved at sende en mail til teknik@lemvig.dk med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, så opdaterer vi dem her på siden.