Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Social- og sundhedsassistent

Som social- og sundhedsassistent kan du arbejde i en kommune med ældre, syge og med mennesker med et handicap, indenfor socialpsykiatrien eller indenfor syghusområdet.

Du bliver en del af et sundhedsfagligt arbejdsfællesskab, hvor der arbejdes med en professionel helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i samarbejde med borgere og patienter med grundlæggende behov i et tværproffessionelt og tværsektorielt samarbejde i det nære og det sammenhængende sundhedsvæsen.
 

Adgangskrav til uddannelsen:

Gennemført eller igangværende Sosu-grundforløb (GF2) eller tilsvarende kvalifikationer.

Endvidere vægtes, at ansøgeren:

  • har lyst til at arbejde med mennesker
  • har et ønske om at gøre en forskel for ældre/syge borgere
  • er uddannelsesparat
  • møder stabilt og velforberedt
  • er reflekterende over egen praksis
  • har personlige og faglige ressourcer til såvel teoretisk indlæring som til læring af praktiske færdigheder i komplekse arbejdsfællesskaber


Uddannelsen:

Er en vekseluddannelse på i alt 2 år og 10 måneder, hvor der veksles mellem i alt 48 ugers teori og 98 ugers praktik. Du vil komme i praktik på plejehjem, hjemmeplejeordninger, psykiatri og sygehus.
Skoleundervisningen foregår på Herning Social- og Sundhedsskoles afdeling på Døesvej 70 i Holstebro.

Der søges elevstilling gennem kommunens hjemmeside, når stillingerne opslås til uddannelsesstart hvert år til februar og august.

Hvis du er over 25 år, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) forud for en ansøgning, som kan beskrive, om du er berettiget til merit for dele af uddannelsesforløbet.