Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Job på særlige vilkår

Hvis du ikke kan arbejde på almindelige vilkår, kan du muligvis få et job med særlig støtte, du skal henvende dig til jobcenteret hvis du skal søge om job på særlige vilkår.

Fold alle ud

Hvis du har opbrugt din dagpengeret, og der er max. fem år, til du kan gå på efterløn, så kan du have ret til et seniorjob.

Du kan læse mere om seniorjob på Borger.dk.

Et fleksjob tager hensyn til, at din arbejdsevne er begrænset på grund af dit helbred. Du kan læse mere om flexjob på Borger.dk.

Revalidering hjælper borgere med begrænset arbejdsevne tilbage på arbejdsmarkedet. Du kan læse mere om revalidering på Borger.dk.

Du kan få bevilget hjælpemidler eller personlig assistance, hvis dit handicap giver en barriere i dit job, eller jobcentertilbud. Du kan læse mere om muligheden for hjælpemidler på Borger.dk. Du også læse om Personlig assistance.

På Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kan du også finde information omkring personligassistance i forbindelse med job. Du kan læse mere her.

Hvis du er ledig, har du mulighed for at komme i løntilskud hos en virksomhed. Du kan læse mere om regler og muligheder for løntilskud på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.