Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Lemvig Kompetenceværksted

Når du bliver ledig, er der forskel på, om du har brug for lidt eller meget hjælp, på din vej tilbage til arbejdsmarkedet. På Kompetenceværkstedet støtter vi dig i at udvide dine muligheder for at komme tættere på arbejdsmarkedet.

Du kan læse mere i vores folder.

Fold alle ud

Kompetenceværkstedet ligger i Bonnet, et sted hvor der er plads til at bruge naturen, og udnytte de gode faciliteter med værksteder, køkken og samtalerum. Vi kan hjælpe dig med at styrke dine kompetencer, både faglige og personlige.

I vores jobcafé kan du få hjælp og sparring til at oprette dit CV, skrive jobansøgninger og undersøge forskellige jobs, der kunne være interessant for dig. I vores folder kan du læse om alle vores tilbud, og finde inspiration til, hvad der kan hjælpe dig tilbage til arbejdsmarkedet, og lære dig at udnytte dine ressourcer.

Kompetenceværkstedet underviser i arbejdsmarkedsrettede temaer. Det kunne være ”Hvad sker der aktuelt på arbejdsmarkedet?” ”Hvordan får du din økonomi til at hænge sammen? Budget hvad er det? ” ”Personlig udstråling til jobsamtalen og som kollega på en arbejdsplads?” Du kan også få hjælp og sparring om forskellige uddannelser. Vi besøger relevante undervisningsinstitutioner og tager på virksomhedsbesøg.

Vi kan afklare dit regne og læse niveau, og vurdere om der er behov for at opkvalificere dine færdigheder.

På vores værksteder kan du træne færdigheder indenfor arbejdet med træ, teknik og kreativitet. Det kunne være, trædrejning, reparation af cykler og pileflet. Der er vedligeholdelses opgaver af vores grønne områder, græsslåning, hækkeklipning og andre opgaver. Når du har det grundlæggende kendskab til maskiner på plads, er der mulighed for at komme på NaturVedligeHold, som arbejder med opgaver for Park og Vej.

Der også mulighed for prøve kompetencer af i køkkenet, hvor vi bager og laver mad, du får kendskab til rengøring og hygiejne i et køkken.

En god måde at få styrket eller vedligeholde din fysik, kan være med motion i vores sal eller motionsrum, dagligt er der gåture i naturen, det kan også være cykeltur på Mountain bike.