Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

En arbejdsplads med balance

Beierholm er ny i Lemvig Kommune. Det er de ansatte ikke. De kender egnen ud og ind. De kommer alle fra Vestjysk Revision og HB Revision, der for godt et halvt år siden fusionerede med Beierholm.

”Vi skaber balance” er Beierholms motto. Det er ikke tomme ord, og det mærkes hos Beierholm i Lemvig og Thyborøn. Den gode balance kommer både kunder og medarbejdere til gode.

Hjælpen er nær

God balance er mange ting. For en revisions- og rådgivningsvirksomhed som Beierholm gælder det at støtte kunder, så de med professionel rådgivning får nemmere ved at nå deres mål.

Hjælpen er altid nær uanset, hvilken virksomhed det drejer sig om. En nystartet iværksætter, der har brug for overblik over, hvad der skal til, for at en god idé realiseres og blive økonomisk bæredygtig. Den etablerede virksomhed med behov for digitale løsninger, der letter hverdagen og rådgivning, der løfter forretningen.

- Fælles for virksomhedsejere er, at de ofte sidder alene med spørgsmål og har brug for nogen, der kan se forretningen udefra – men hjælpe indefra. Som revisorer er vi i en fordelagtig position, da vi ofte er med fra starten. Vi kender kunderne personligt, og vi ved meget om virksomheden, lokalområdet og det marked, ejeren bevæger sig i, fortæller Richard Hyldgaard Hansen, partner og statsautoriseret revisor.

En del af noget større

Vestjysk Revision og HB Revision blev i sommeren 2018 en del af Beierholm, en af landets største revisions- og rådgivningsvirksomheder. Den nye konstellation er kommet godt fra start.

- Vi har fået det bedste af to verdener. Både kunder og medarbejdere er de samme som før. Vi har bevaret det nære forhold, vi har til vores kunder her i Lemvig og Thyborøn. Det er forudsætningen for at yde god og relevant rådgivning, siger Richard Hyldgaard Hansen og føjer til:

- Med Beierholm har vi fået mange nye kort på hånden. Det giver os som lokal rådgivningsvirksomhed et stærkt fundament med et stærkt bagland af specialister og nye løsninger, som kan hjælpe virksomhederne fremad.

Nye kompetencer og en lettere hverdag

Beierholm har Danmarks største skatteafdeling med speciale i mindre og mellemstore virksomheder. Medarbejderne i Lemvig og Thyborøn bliver hele tiden klædt på til at rådgive kunderne ud fra den seneste  viden og nyeste regler på området.

- Efter vi blev en del af Beierholm, er det gået op for mig hvilket fagligt løft, det giver at være med i et større fællesskab. Vi er blevet klart bedre inden for skat og moms og andre ydelser, vi tilbyder, siger Richard Hyldgaard Hansen.

Beierholm har for eksempel lanceret en online service kaldet Beierholm FOKUS, hvor virksomheder kan samle alt papirarbejde og derved slippe for en masse papirbøvl, mistede kvitteringer og mangel på økonomisk overblik,

Beierholm har en ydelse i en overskuelig app, hvor virksomheder kan skrive til sin revisor med store og små spørgsmål. Det indebærer, at kunder ikke er overladt til sig selv med digitale værktøjer, men kan sparre med sin revisor.

Fleksible rammer for medarbejderne

Medarbejderne mærker også, at arbejdsgiveren nu hedder Beierholm. Ikke mindst de unge har flere muligheder.

- Vi følger nøje de unge, og hvad de lægger vægt på. De former Beierholm i fremtiden. De vægter karrieremuligheder, frihed og spændende opgaver højt. Vi sørger for, at de unge revisorer hurtigt får direkte kontakt med kunder og er med til at rådgive, siger Camilla Agger, HR-konsulent i Lemvig, og fortsætter:

- Det er vores opgave at skabe rammer, så medarbejderne kan forfølge deres, ofte, høje ambitioner. Det gælder også, når de får børn og måske får behov for at prioritere anderledes.

Hun understreger, at det hos Beierholm ikke er sådan, at hvis du ikke er på vej op, så er du på vej ud. Selskabet støtter medarbejderne som hele mennesker ud fra devisen, at ”glade medarbejdere giver glade kunder”.

- Store rummelighed og frihed er en del af Beierholms dna og noget, de unge virkelig glæder sig over, understreger hun.

Beierholm har gennem fem år ligget i top-3 som en af Danmarks bedste arbejdspladser i den internationale medarbejderundersøgelse Great Place to Work.

Sarah flyttede hjem til Lemvig

Sarah Agnete Lomborg er en af de unge revisorer, der nyder godt af de fleksible forhold i Beierholm. Hun er 29 år og valgte efter studietiden i Aarhus at rejse hjem til Lemvig, hvor hun er født og opvokset. Hun har nu købt hus i Lemvig, hvor hun bor med sin kæreste og deres to børn. For Sarah var det en kombination af flere ting, der trak hende hjem:

- Det meste ligger jo i gå- og cykelafstand. Jeg er tæt på arbejde, indkøb, daginstitutioner og familie. Her er skønt og fredeligt, og Lemvig er et godt sted for børn at vokse op, siger hun og fortsætter

- Samtidigt nyder jeg fleksibiliteten i Beierholm, som giver mig mulighed for at prioritere familie og børn, især mens de er små og har brug for nærhed. Det giver mig ro og tryghed at vide, at der er plads til det i forhold til arbejdet. Så kan jeg på et senere tidspunkt skrue op for karrieredelen, hvis jeg får lyst til det. Og at man så får meget mere hus for pengene i Lemvig end i Aarhus, ja, det trækker jo ikke ned.

 

Artiklen er led i det privat offentlige projekt ”Din jobfremtid ligger i Vestjylland” med link til https://www.facebook.com/jobivest