Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Gratis for alle skolebørn: sommeraktiviteter og svømmehaller

Alle skolebørn i Lemvig Kommune får i år en gratis svømmebillet, der kan bruges i enten Tangsø Centret, Lemvig Idræts- og Kulturcenter eller på Wærket i Thyborøn i løbet af sommerferien.

Samtidig planlægges 10 ekstra – og gratis – aktiviteter for skolebørn, blandt andet adgang til Sneglehoppeland i Thyborøn, e-sport online og basket sommercamp i Lemvig.

Regeringen og Folketingets partier har efter Covid-19 besluttet, at kommunerne får midler til ekstra aktiviteter for at sikre, at alle danske børn og unge får den bedst mulige sommer med mulighed for at deltage i både faglige og sociale fællesskaber og aktiviteter. Lemvig Kommune har modtaget 600.000 kroner til aktiviteterne.

Udover svømning og de ti andre gratis aktiviteter vil Lemvig Kommune gøre en særlig indsats for børn og unge i Lemvigs vestby. Der er også ekstra midler til aktiviteter og koncerter til SFO’erne i sommerferien. Endelig vil der være en opsøgende indsats for at give børn og unge i udsatte familier mulighed for at deltage i sommeraktiviteter.

Mere end 2500 børn og unge i Lemvig Kommune kan få glæde af de gratis sommertilbud.

Nb. Der er tilmelding til flere af aktiviteterne. Svømmebilletterne udleveres til børnene via deres skoler.

Se listen over sommeraktiviteter her

God sommer!