Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Mange penge til bredbånd

 

Hele 3,5 millioner kroner sender Energistyrelsen til bredbåndsprojekter i Lemvig Kommune. En tidlig og god julegave til tyndtbefolkede områder, der nu kan se frem til at få hurtigt og stabilt bredbånd langt ind.

- Ildsjæle i Lemvig Kommune har været meget aktive for at få bredbånd til deres område. Opbakningen er stor. Det er glædeligt, at Energistyrelsen igen i år giver penge til alle foreslåede projekter i vores kommune, siger Kenneth Borum Kjærgaard, Lemvig Kommunes bredbåndskonsulent.

Han glæder sig over, at den statslige bredbåndspulje blev forlænget til 2020, efter at der tidligere på året var tale om at stoppe tilskudsordningen.

I alt er Lemvig Kommune tildelt lige knap 3,5 millioner kroner til tre projekter. 2,4 millioner til bredbånd i Fabjerg, godt 900.000 kroner til Remmerstrand Bredbånd og knap 150.000 kroner til projekt Lemvig/Resen.

Totalt får 155 husstande i Lemvig Kommune nu bredbånd lagt ind i det kommende år efter den seneste bevilling. I gennemsnit får hver husstand et tilskud på 22.500 kroner.

Projektet Fabjerg Bredbånd åbner desuden for, at Fabjergstad også får muligheden i et kommercielt bredbåndsprojekt i forlængelse heraf. Fabjergstad projektet har tilslutning fra over 90 procent i området.

Prioritering

Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune har i sin Visionsstrategi frem til 2023 sat som mål, at alle borgere i kommunen skal have hurtigt bredbånd i de kommende år. Det sker for at bevare et stærkt erhvervsliv, tiltrække nye borgere og skabe vækst.

Adskillige projekter er allerede i gang i rundt om i kommunen. Helt konkret er 10 fiberprojekter i gang, der giver 1500 husstande hurtigt bredbånd i løbet af 2020.

 

 

Yderligere informationer – kontakt Kenneth Borum Kjærgaard.

Tlf: 9663 1089, mobil: 2935 0822, mail: kenneth.borum.kjærgaard@lemvig.dk