Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Vaccination mod Covid-19 til særlig gruppe af +65-årige

Indenfor kort tid kan borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp i Lemvig Kommune, begynde at booke tider til corona-vaccination.

I uge 1 åbner Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere i Region Midtjylland, der er 65 år eller derover, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp. I Lemvig Kommune er der ca. 280 borgere i denne målgruppe.

Sundhedsstyrelsen sender information til netop disse borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager almindeligt brev. Brevet beskriver, hvordan man kan bestille tid til vaccination.

Borgere i Lemvig Kommune skal selv bestille tid til selve vaccinationen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at regionen modtager vaccinerne. I første omgang vil der være tale om et meget begrænset antal tider.

Borgere i denne målgruppe for vaccinen, som ikke selv eller ved pårørendes hjælp kan transportere sig til vaccinationscentrene, kan få tilbudt kørsel, og vil få nærmere besked herom fra Lemvig Kommune. Der er i Region Midtjylland syv vaccinationscentre.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilbyde liggende transport til borgere, der har brug for det. Disse borgere vil modtage nærmere besked, når der er klarhed over deres muligheder for vaccination.

Læs mere om vaccine og se videoen Værd at vide om vacciner på Sundhedsstyrelsens hjemmeside