Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Hjemmehjælp

Hvis du har svært ved at klare hverdagen i hjemmet ved egen hjælp, kan du søge hjælp. Når du søger hjælp i Lemvig Kommune, vil du som udgangspunkt blive tilbudt et rehabiliterende forløb. Her kan du gennem træning, vejledning og afprøvning af hjælpemidler få afklaret, hvad du selv kan udføre, hvad du kan trænes til at udføre igen, og hvad du eventuelt har behov for støtte til. Du kan læse mere på Borger.dk.

Fold alle ud

Vil du søge om hjælp til mad, personlig pleje eller praktiske opgaver i dit hjem skal du kontakte visitationen.

Visitationen har åben på hverdage og har telefontid fra kl. 8.00 til kl. 9.00 og fra kl. 13.00 til kl.13.30 og kan kontaktes på telefon nr. 96 63 15 78

 

Bliver du bevilget hjemmehjælp, skal du vælge, om du ønsker hjælpen leveret af Lemvig Kommunes hjemmepleje, eller et af de private firmaer, som Lemvig Kommune har godkendt. Du kan læse mere om fritvalg af leverandører her.

Du kan se en liste over leverandører i Lemvig Kommune her.

Du kan få mad leveret til dit hjem fra Lemvig Centralkøkken eller Det Danske Madhus, hvis du ikke kan klare at lave mad selv. Du kan søge om hjælp til mad, ved at kontakte visitationen.

Du er også velkommen på et af Lemvig Kommunes dagcentre, hvor du kan spise din mad.

Se menuplan fra Lemvig Centralkøkken her

Se informationsfolder fra Lemvig Centralkøkken her

Det Danske Madhus

Hvis du har brug for at vide mere om kost og sammensætning, kan du læse vores folder "Lidt men godt", om kost til vægtøgning her.

Vil du søge om et nødkald, skal du kontakte Visitationen, som vil træffe afgørelse om du er berettiget til nødkald. Hvis du bevilges et varigt nødkald opsættes en elektronisk dørlås på din hoveddør. Du kan læse mere om det elektroniske dørsystem her.

Låner du et midlertidigt nødkald, opsættes der ikke elektronisk dørlås og hjemmeplejen skal derfor have udleveret en nøgle til hoveddøren.

Du kan finde kvalitetsstandarder for Ældreområdet her