Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Hverdagstræning

I Lemvig Kommune har vi et ønske om at støtte dig til et godt og selvstændigt hverdagsliv. Lemvig Kommune ønsker at fokusere, på dine muligheder for at kunne mest muligt selv længst muligt. Der er en grundlæggende tro på, at alle mennesker gerne vil klare sig selv så godt og så længe som muligt. Du kan læse vores pjece om hverdagstræning her.

 

Fold alle ud

Hverdagstræning er altid individuelt tilrettelagt efter dine ønsker og mål. Vi støtter dig til et godt og selvstændigt hverdagsliv ved at gøre tingene med dig, i stedet for at gøre tingene for dig. For at sikre en individuel tilrettelæggelse, vil du få besøg af en koordinator og et personale fra hjemmeplejen. Du kan sammen med dem og eventuelt dine pårørende tilrettelægge mål og planer for forløbet.

Det kan også blive aktuelt at justere i den hjælp, du får i det daglige. I forløbet med hverdagstræning, holdes der tre møder sammen med dig i dit hjem. Et indledende møde, midtvejsmøde og evalueringsmøde.

Forløbet med hverdagstræning vil typisk være et forløb på 8-12 uger. Der bliver afholdt indledende møde, midtvejsmøde og evalueringsmøde, hvilket sikrer sammenhæng i dit forløb med hverdagstræning, og sikrer at din plan er tilpasset til dig, dine ønsker og mål.

Der er tilknyttet en koordinator, som samler trådene i dit forløb med hverdagstræning. Koordinatoren sørger for, at din plan, dine mål og ønsker samt den hjælp, du får i det daglige, stemmer overens.

Der bliver sammensat et team af relevant fagpersonale, som sikrer, at du får den rette støtte i dit forløb med hverdagstræning.

I dit forløb med hverdagstræning tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, dine ønsker for fremtiden og i det, som motiverer dig. Koordinator og det tværfaglige team tager sammen med dig udgangspunkt i din hverdag, som den er nu, og hvordan du gerne vil have, at den skal se ud i fremtiden. Det vigtigste er, at det giver mening og glæde for dig.

Du kan finde kvalitetsstandarder for ældre og sundhedsområdet her.