Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Sundhedstilbud

Lemvig Kommune har flere sundhedstilbud til dig. Formålet med sundhedstilbuddene er at fremme din sundhed og forebygge sygdom. Du kan finde flere oplysninger på her.

Fold alle ud

Type 2 diabetes kan være en stor udfordring for dig og din nærmeste familie. Sygdommen medfører ofte livsstilsændringer og det handler om at finde netop den vej, der giver mening for dig og som kan integreres i dit nuværende liv.

Du kan læse mere om Lemvig Kommune tilbud her.

KOL er en stor udfordring både for dig og din familie. Du skal lære at håndtere sygdommen og leve med de forandringer i hverdagen som sygdommen ofte fører med sig. I Lemvig Kommune vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud Læs her.

En kræftsygdom er en stor udfordring både for dig og din nærmeste familie. Du skal både lære at håndtere sygdommen og leve med de forandringer og følelsesmæssige påvirkninger, som sygdommen ofte fører med sig. I Lemvig Kommune vil vi gerne hjælpe dig.

Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her.

Har du en hjertesygdom, og har du fået en genoptræningsplan på sygehuset? Så tilbyder vi dig et hjerteforløb med træning og undervisning, hvor du får viden, tips og ideér til at leve med din hjertesygdom.

Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her.

Har du ondt i ryggen er det vigtigt du kommer i gang med at træne og fastholder træningen.

Du kan læse mere om Lemvig kommunes tilbud her.

Kronisk sygdom kan være en stor udfordring for dig og din familie. Du skal lære at håndtere sygdommen og de forandringer følelsesmæssige påvirkninger, som sygdommen ofte fører med sig.

Lemvig Kommune har flere tilbud til dig læs om dem her.

Er du udfordret af stress, angst, depression eller anden sygdom, og lider du af tankemylder, uro i kroppen og søvnproblemer? Så kan mindfulness være et redskab, som kan hjælpe dig til et tiltrængt pusterum. Det kræver en henvisning fra egen læge eller jobcenteret for at kunne deltage på mindfulness.

Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her.

Ønsker du hjælp til rygestop? Så har Lemvig kommune flere tilbud til dig.

Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her.

Lemvig Kommune har mulighed for at hjælpe dig, hvis du har problemer med overvægt eller undervægt. Du kan blive henvist til os fra egen læge, sygehus eller andet. Du kan Læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her

Lemvig Kommune tilbyder træning til dig der lever med en kronisk sygdom, og til dig som afventer operation.Du kan læse mere om Lemvig Kommunes tilbud her. Lemvig Kommune tilbyder dig også mange gode motionsoplevelser i naturen. Du kan læse om dem her.